Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerin kızdığını görmek

Rüyada askerin kızdığını görmek

Rüyada askerin kızdığını görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada askerin kızdığını gördüyseniz:

  • Gerçekte ne istediğinizi veya ne beklediğinizi bulursanız, hayatınızı daha istikrarlı hale dönüştürebilirsiniz.

Rüyada askerin kızdığını görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada askeri öldü görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada askeri hastanede görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil askeri araç görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, maddi olarak büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askeri tabutta görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, eşlerin ayrılacağına inanılır.

Rüyada askeri okula girmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, iç sıkıntısına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada askeri bina görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine yorulur.

Rüyada askeri gemiye binmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments