Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kıza sarılmak

Rüyada bir kıza sarılmak

Rüyada bir kıza sarılmak umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada bir kıza sarılmak gördüyseniz:

  • Sizin dışınızda gelişen aksamalara karşı da toleranslı olmalısınız.

Rüyada bir kıza sarılmak yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aşının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada genç bir kıza sarılmak malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kıza sarıldığını görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hala kızına sarılmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine inanılır.

Rüyada teyze kızına sarılmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla sarılmak kafa karışıklığından sıyrılacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıza sarılmak öpmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına işarettir.

Rüyada kıza sarıldığını görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments