Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi yatarken görmek

Rüyada bir kişiyi yatarken görmek

Rüyada bir kişiyi yatarken görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisine şifa olacağına, kişinin yasa düşeceğine, yollarını ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi yatarken gördüyseniz:

  • Belli bir işe, harekete ya da iş birliğine sorgulamaksızın bağlanmak ya da odaklanmak yerine alternatifleri gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada sevdiğin kişinin dizine yattığını görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına yorulur.

Rüyada ölen kişiyi yatarken görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına inanılır.

Rüyada iki kişiyi yatarken görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbede yatan kişiyi görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine delalettir.

Rüyada bir kişiyi yatarken görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatan kişi görmek yeni bir hayat kurulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulur.

Rüyada ölüyü hasta yatarken görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanını yatarken görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments