Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbede yatan kişiyi görmek

Rüyada türbede yatan kişiyi görmek

Rüyada türbede yatan kişiyi görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada türbede yatan kişiyi gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada türbede yatan kişiyi görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada türbede yattığını görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Rüyada bir kişiyi yatarken görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada yatan kişi görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin dizine yattığını görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  yorulur.

Rüyada iki kişiyi yatarken görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi yatarken görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına inanılır.

Rüyada türbede para görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, parasının ve makamının artacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments