Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi sevmek

Rüyada bir kişiyi sevmek

Rüyada bir kişiyi sevmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, rahat bir döneme girileceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi sevmek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir, aşırı harcamalar, ortak kaynaklar veya ödemeler gerilime neden olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle ata binmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle vakit geçirmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kurtarmak sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi takip etmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla evlendiğini görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi başka biriyle görmek işlerin düzgün gideceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments