Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ak sakallı görmek

Rüyada ak sakallı görmek

Rüyada ak sakallı görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ak sakallı gördüyseniz:

  • Dünü dert etmeyin.

Rüyada ak sakallı kadın görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, para ve makam sahibi olacağına, işlerinin günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini ak sakallı görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ak sakallı dedeyi görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına inanılır.

Rüyada ak sakallı adam görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada ak sakallı olmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ak sakallı evliya görmek rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments