Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi kuran okurken görmek

Rüyada bir kişiyi kuran okurken görmek

Rüyada bir kişiyi kuran okurken görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi kuran okurken gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten vazgeçebilirsiniz.

Rüyada bir kişiyi kuran okurken görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesini kuran okurken görmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada babayı kuran okurken görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, yoksul için zenginliğe delalet eder.

Rüyada kuran okurken gülmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran okurken şaşırmak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalettir.

Rüyada kuran okurken uyumak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini kuran okurken görmek şerefe ve izzete, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşini kuran okurken görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments