Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini kuran okurken görmek

Rüyada ölmüş birini kuran okurken görmek

Rüyada ölmüş birini kuran okurken görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini kuran okurken gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken zaman faktörünü göz önünde bulundurmalısınız.

Rüyada babasını kuran okurken görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada oğlunu kuran okurken görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, işlerin iyiye gideceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına tabir olunur.

Rüyada kuran okurken ağlamak işlerin çığırından çıkacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini kuran okurken görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birini kuran okurken görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kuran okurken görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, umutların biteceğine rivayet eder.

Rüyada birini kuran okurken görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi kuran okurken görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments