Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran okurken uyumak

Rüyada kuran okurken uyumak

Rüyada kuran okurken uyumak istenen her şeye sahip olunacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran okurken uyumak gördüyseniz:

  • İşle ilgili görüşmeler veya iş başvuruları ilginç teklif ya da davetlere neden olabilir.

Rüyada kuran okurken uyumak tersliklerin yoluna gireceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, günbegün kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada kocasını kuran okurken görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını kuran okurken görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, gün yüzü görmeyeceğine, bir organizasyona katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini kuran okurken görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına işaret eder.

Rüyada bir kişiyi kuran okurken görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada kuran okurken gülmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada kendini kuran okurken görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini kuran okurken görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments