Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi kaybetmek

Rüyada bir kişiyi kaybetmek

Rüyada bir kişiyi kaybetmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, hasta ise iyileşeceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişiyi kaybetmek gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz artık sizin için bir şey ifade etmiyor veya aynı amaca hizmet etmediğinizi düşünmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada bir kişiyi kaybetmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi kaybetmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi kaybetmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına delalettir.

Rüyada alyansını kaybetmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada birini kaybedip bulmak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına inanılır.

Rüyada siyah ceket kaybetmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine delalettir.

Rüyada beyaz gömlek kaybetmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına işarettir.

Rüyada kumarda kaybetmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments