Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi kaybetmek

Rüyada sevdiği kişiyi kaybetmek

Rüyada sevdiği kişiyi kaybetmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, huzurlu günlerin geleceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, rakipsiz hale geleceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyi kaybetmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan önemli şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kaybetmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi kaybetmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına işarettir.

Rüyada bir kişiyi kaybetmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanı kaybetmek gönlünce bir yaşamı olacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin insanı kaybetmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini kaybetmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, onun zamanını çalacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı kaybetmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, yeni bir yol çizileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini kaybetmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kötü gününü de paylaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments