Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi bıçaklamak

Rüyada bir kişiyi bıçaklamak

Rüyada bir kişiyi bıçaklamak dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, para ve makam sahibi olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi bıçaklamak gördüyseniz:

  • Bir türlü sonuçlanamayan çıkmazda olan bir işinizle ilgili olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz.

Rüyada bir kişiyi bıçaklamak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birkaç kişiyi bıçaklamak ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki kişinin birbirini bıçakladığını görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada birden fazla kişiyi bıçaklamak işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalet eder.

Rüyada iki kişiyi bıçaklamak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada oğlunu bıçaklamak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada karısını bıçaklamak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına inanılır.

Rüyada sevgili bıçaklamak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments