Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu bıçaklamak

Rüyada oğlunu bıçaklamak

Rüyada oğlunu bıçaklamak hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, geçim derdinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu bıçaklamak gördüyseniz:

  • Tartışmaya hazır kişiler çözülebilir.

Rüyada oğlunu bıçaklamak işlerinin açılıp kazancının artacağına, mutlu olacağınıza, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı birini bıçaklamak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada birini bıçakladığını görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine tabir olunur.

Rüyada kızını bıçaklamak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada kendi kendini bıçakladığını görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini karnından bıçaklamak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kardeş bıçaklamak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadan bıçaklamak kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments