Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını bıçaklamak

Rüyada karısını bıçaklamak

Rüyada karısını bıçaklamak zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, korkularının yok olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalettir.

Rüyada karısını bıçaklamak gördüyseniz:

  • Maddi dengeleri kurmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada karısını bıçaklamak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada adam bıçakladığını görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanı bıçaklamak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına alamet eder.

Rüyada birini bıçaklamak istemek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi bıçaklamak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına delalettir.

Rüyada kendi çocuğunu bıçaklamak güzel fırsatların elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kocayı bıçaklamak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek bıçaklamak hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments