Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiye küsmek

Rüyada bir kişiye küsmek

Rüyada bir kişiye küsmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, kötü sözler duylacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına delalet eder.

Rüyada bir kişiye küsmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda ise savurganlığa varacak kadar cömert ya da herkesin tepkisini çekecek kadar cimri olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiye küsmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiye küsmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle küsmek yatırımların heba olacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle küsmek çok büyük başarılar kazanılacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişiye küsmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Rüyada anne babaya küsmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga etmek küsmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, evini ve ailesini unutacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin insanla küsmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments