Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle küsmek

Rüyada sevdiği kişiyle küsmek

Rüyada sevdiği kişiyle küsmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle küsmek gördüyseniz:

  • Düşünmekten vazgeçip teselliyi başkasında bulmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiği kişiye küsmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiye küsmek kazancının çoğalacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle küsmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle küsmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, külfetinin ve yükünün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiye küsmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği biriyle küsmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hasret gidereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğine küsmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle küsmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments