Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin yaşlandığını görmek

Rüyada bir kişinin yaşlandığını görmek

Rüyada bir kişinin yaşlandığını görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada bir kişinin yaşlandığını gördüyseniz:

  • Eleştiriye açık olmayan durumları doğru kavramanız gerekebilir.

Rüyada bir kişinin yaşlandığını görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi yaşlanmış görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kişiyi genç görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada ölmüş bir kişiyi yaşıyor görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölen kişiyi yaşıyor görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kişiyi yaşlanmış görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kişiler görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlının altını temizlemek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments