Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kişiler görmek

Rüyada yaşlı kişiler görmek

Rüyada yaşlı kişiler görmek helal kazanca sahip olunacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, şükredeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı kişiler gördüyseniz:

  • Belli seçenekler sunarak yapmak istediğiniz değişiklikleri yürürlüğe koyma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada yaşlı kişiler görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölen kişiyi yaşıyor görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, doğru yolu bulacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin yaşlandığını görmek işlerinin yaver gideceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada ölmüş bir kişiyi yaşıyor görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine yorulur.

Rüyada kişiyi yaşlanmış görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine işarettir.

Rüyada bir kişiyi yaşlanmış görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, endişelerinin son bulacağına inanılır.

Rüyada yaşlı kişiyi genç görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı adama yemek vermek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments