Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi yaşlanmış görmek

Rüyada bir kişiyi yaşlanmış görmek

Rüyada bir kişiyi yaşlanmış görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi yaşlanmış gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklar size ilham verebilir.

Rüyada ölen kişiyi yaşıyor görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi yaşlanmış görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş bir kişiyi yaşıyor görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, sevinç dolu haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin yaşlandığını görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kişiler görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, canın derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kişiyi yaşlanmış görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada yaşlı kişiyi genç görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına tabir olunur.

Rüyada yaş pasta kesip yemek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hedeflerine yaklaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments