Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin taşındığını görmek

Rüyada bir kişinin taşındığını görmek

Rüyada bir kişinin taşındığını görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin taşındığını gördüyseniz:

  • İşinizi veya ekonomik durumunuzu ilgilendiren konularda takdir edilmiyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin taşındığını görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin taşındığını görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bir komşunun taşındığını görmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına işarettir.

Rüyada eski eve taşınmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşında adını görmek malların çoğalacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni işyerine taşınmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzak bir şehre taşınmak afiyette olacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir başka eve taşınmak maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments