Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşında adını görmek

Rüyada mezar taşında adını görmek

Rüyada mezar taşında adını görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşında adını gördüyseniz:

  • Nakit akışı, ortak kaynak kullanımı veya yapılmış anlaşmaların yürümesi başlıklarından bazılarında sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada mezar taşında kendi adını görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşında adını görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, içinin ferahlayacağına, zorlukların artacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşında bayrak görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine delalettir.

Rüyada mezar taşında ismini görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalettir.

Rüyada mezar taşında yazı görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada mezar taşında kendi ismini görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına inanılır.

Rüyada mezarın taşındığını görmek sebep olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşında oturmak rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, yazgısının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments