Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutlu gelin görmek

Rüyada mutlu gelin görmek

Rüyada mutlu gelin görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, güzelliklerle dolacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada mutlu gelin gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz moral yönünden sizi destekleyecek.

Rüyada mutlu gelin görmek mutlu bir evliliğe, adını işiyle duyuracağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği insanla mutlu olmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu mutlu görmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, yaşamının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mutluluktan ağladığını görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine yorulur.

Rüyada biriyle mutlu olmak kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, parasının ve makamının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutlu birini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutlu kalabalık görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine inanılır.

Rüyada mutlu evlilik görmek borçların ödeneceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments