Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kapıyı açamamak

Rüyada bir kapıyı açamamak

Rüyada bir kapıyı açamamak evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kapıyı açamamak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları içerisinde farklı şanslar barındırıyor.

Rüyada kapı kilidini açamamak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kapı açtığını görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada anahtarla kapı açamamak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına rivayet eder.

Rüyada kapı açtığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, o kimselerden menfaat göreceğine inanılır.

Rüyada kapının kilidini açamamak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada anahtarla kapıyı açtığını görmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine tabir olunur.

Rüyada bir kapıyı açamamak işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine alamet eder.

Rüyada kapı kilidi açtığını görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments