Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı açtığını görmek

Rüyada kapı açtığını görmek

Rüyada kapı açtığını görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, arkadaştan görülecek faydaya delalet etmektedir.

Rüyada kapı açtığını gördüyseniz:

  • Verilecek sözler daha tatminkar bir geleceğin temeli olabilir.

Rüyada kapının kilidini açamamak kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, zor durumda kalacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı kilidi açtığını görmek ruhunun dinleneceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anahtarla kapı açtığını görmek beğenilen işlere imza atacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada anahtarla kapıyı açtığını görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işarettir.

Rüyada anahtarla kapı açamamak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, maddi açıdan ferahlamaya, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı açtığını görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada anahtarla kapıyı açamamak haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada evin kapısını açamamak ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments