Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadınla gezmek

Rüyada bir kadınla gezmek

Rüyada bir kadınla gezmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, çok zarar göreceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya yorulur.

Rüyada bir kadınla gezmek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kadınla gezmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine inanılır.

Rüyada güzel bir kadınla gezmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada bir kadınla gezmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işarettir.

Rüyada dağları gezmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada beyaz donla gezmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada cünüp gezmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağlarda gezmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, rızkının da genişleyeceğine işarettir.

Rüyada otobüste gezmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments