Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınla gezmek

Rüyada kadınla gezmek

Rüyada kadınla gezmek güzel haberler alacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yoğun duygular yaşayacağına yorulur.

Rüyada kadınla gezmek gördüyseniz:

  • Kendiliğinden ilerlemeyen veya gelişmeyen konularda kendinizi harekete geçmeye zorlamamalısınız.

Rüyada bir kadınla gezmek hasta ve zor geçireceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına yorulur.

Rüyada güzel bir kadınla gezmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadınla gezmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta gezmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine delalet eder.

Rüyada kuzu gezdirmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kazancın çoğalacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bi kızla gezmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hasret çekenlerin buluşacağına işarettir.

Rüyada çamurda gezmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta gezdiğini görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments