Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cünüp gezmek

Rüyada cünüp gezmek

Rüyada cünüp gezmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalet eder.

Rüyada cünüp gezmek gördüyseniz:

  • Çok fazla tutumlu değilsiniz.

Rüyada cünüp gezmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada camiye cünüp girmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken cünüp olmak endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cünüp iken camiye gitmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalettir.

Rüyada cünüp olduğunu görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına delalettir.

Rüyada cünüp iken camiye girmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada cünüp kuruan okumak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, bereketin ve verimin olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına alamet eder.

Rüyada cünüp namaz kılmak işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, mal ve mülk sahibi olmaya delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments