Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının evine gitmek

Rüyada bir kadının evine gitmek

Rüyada bir kadının evine gitmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının evine gitmek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ihmalleri, detayları, hataları ya da yanlışları görmezden gelip, sosyal yaşamınıza ait aktivitelere katılma eğiliminiz yüksek olabilir.

Rüyada yaşlı bir kadının evine gitmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada bir kadının evine gitmek patron olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına inanılır.

Rüyada yaşlı kadının evine gitmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amca evine gitmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birinin evine gitmek korkularının üzerine gideceğine, iyi geçim halinde kalacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlının evine gitmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşman evine gitmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin evine gitmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments