Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir kadının evine gitmek

Rüyada yaşlı bir kadının evine gitmek

Rüyada yaşlı bir kadının evine gitmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadının evine gitmek gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen kişiler olabilir, daha fazla soru sormalı görünmeyeni anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada yaşlı kadının evine gitmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, mutlu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadının evine gitmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadının evine gitmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada küçük yaşta askere gitmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulur.

Rüyada tanınan yaşlı kadın görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, o kimselerden menfaat göreceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı bir kadını hamile görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada yaşlı kadının öldüğünü görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments