Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadında sakal görmek

Rüyada bir kadında sakal görmek

Rüyada bir kadında sakal görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına inanılır.

Rüyada bir kadında sakal gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var.

Rüyada sakalları çıkmış kadın görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının sakal traş olmak atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, zahmet veren işlerin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir kadını sakal görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, imkanlarının artacağına, hak yolundan ayrılacağına işaret eder.

Rüyada kadın yüzünde sakal görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz sakallı kadın görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada kadının sakalının çıktığını görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada kadının kendini sakallı görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada kadın sakallı görmek fırsatların elden kaçacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, aksiliklerin aşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments