Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının sakal traş olmak

Rüyada kadının sakal traş olmak

Rüyada kadının sakal traş olmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, lüks, konfor içinde olacağına, sıkıntı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının sakal traş olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz ya da bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada top sakallı kadın görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın sakal traşı olmak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, işlerini düzene sokacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada bir kadını sakallı görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işarettir.

Rüyada kadının sakallarının çıktığını görmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ak sakallı kadın görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının sakalının çıktığını görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments