Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin içinde ağlamak

Rüyada kabenin içinde ağlamak

Rüyada kabenin içinde ağlamak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, ümitlerinin son bulacağına, kazancın artacağına, iş sahibi olunacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kabenin içinde ağlamak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Rüyada kabenin içinde ağlamak işlerdeki karın artacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabe ağlamak yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada kabeyi tavaf ederken ağlamak ömür boyu devam edeceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına yorulur.

Rüyada kabeye gitmek ve ağlamak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü kapatarak ağlamak ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine inanılır.

Rüyada kabeye gitmek için ağlamak malından ve parasından kaybedeceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kabeyi görünce ağlamak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine inanılır.

Rüyada kabede ağladığını görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments