Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeyi su içinde görmek

Rüyada kabeyi su içinde görmek

Rüyada kabeyi su içinde görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, işine dört elle sarılacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabeyi su içinde gördüyseniz:

  • Alışılmadık ya da akıldışı istekler karşısında şaşkına dönebilirsiniz, olumsuz yanıtlamanın bir yolunu bulamazsanız, ardı ardına gelen ultimatomlarla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada kabeyi su içinde görmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada kap içinde su görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada bir kabın içinde su görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada kabın içinde su görmek böylece hayata yeniden sarılacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabenin içinde dua etmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına yorulur.

Rüyada kendini kabenin içinde görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine delalet eder.

Rüyada kabenin içinde namaz kıldığını görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine alamet eder.

Rüyada ayın içinde kabe görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sonra kendi işini kuracağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments