Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanı sırtında taşımak

Rüyada bir insanı sırtında taşımak

Rüyada bir insanı sırtında taşımak yeni bir eve taşınacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına işaret eder.

Rüyada bir insanı sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Duygularınızla oynamaya çalışan ya da sizi manipüle eden kişlere dikkat etmelisiniz.

Rüyada insanı sırtında taşımak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalettir.

Rüyada sırtında insan taşımak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sırtta insan taşımak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine işaret eder.

Rüyada bir insanı sırtında taşımak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kimseyi sırtında taşımak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada sırta taşımak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, evlerindeki huzurun artacağına tabir olunur.

Rüyada annesini sırtında taşımak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtında buğday çuvalı taşımak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, bahtın açık olmasına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments