Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş birini görmek

Rüyada sarhoş birini görmek

Rüyada sarhoş birini görmek rızkının azalacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına inanılır.

Rüyada sarhoş birini gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, aşka hayatınızla veya yatırımlarınızla ilgili konuları en baştan ele almanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada kardeşi sarhoş görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işarettir.

Rüyada sarhoş bir erkek görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoş birine yardım etmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş bi adam görmek ağız tadının yerine geleceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, iş projelerinin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada viski içip sarhoş olmak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına işarettir.

Rüyada ölünün sarhoş olduğunu görmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına işarettir.

Rüyada sarhoş tarafından kovalanmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments