Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanı gömmek

Rüyada bir insanı gömmek

Rüyada bir insanı gömmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanı gömmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen ısrarlı teklifler sizi ne yapacağını bilemez hale getirebilir.

Rüyada insanı gömmek daha pozitif biri olacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulur.

Rüyada canlı insanı mezara gömmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada bir insanı diri diri gömmek alın terinin karşılığını alacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada insanı toprağa gömmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, toplumda yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada bir insanı gömmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada diri insan gömmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan öldürüp gömmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna işaret eder.

Rüyada insanı diri diri gömmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments