Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanı gömmek

Rüyada insanı gömmek

Rüyada insanı gömmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, bereketin ve karın artacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada insanı gömmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza anlayış göstermeye çalışın.

Rüyada insanı diri diri gömmek hayırlı kararlar alacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine delalettir.

Rüyada canlı insan gömmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı insanı toprağa gömmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada insan gömmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına delalettir.

Rüyada bir insanı diri diri gömmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çeşitleneceğine inanılır.

Rüyada insan öldürüp gömmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, dertlerine çare bulacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada ölü insan gömmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa insan gömmek kazancının çoğalacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments