Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evliya görmek

Rüyada bir evliya görmek

Rüyada bir evliya görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, öz güven kazanacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına işarettir.

Rüyada bir evliya gördüyseniz:

  • İş ortamında veya ortamınızda bir tartışma olabilir.

Rüyada evliya eli görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına alamet eder.

Rüyada evliya ismi görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ak sakallı evliya görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine tabir olunur.

Rüyada evliyadan bir şey almak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, çok zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evliya için ağlamak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliyanın dua ettiğini görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, yapılan işte ustalaşılacağına rivayet eder.

Rüyada evliyadan tövbe almak rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine inanılır.

Rüyada evliyaya dua okumak hayatının kötüye doğru gideceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments