Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akıl hastası olmak

Rüyada akıl hastası olmak

Rüyada akıl hastası olmak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına inanılır.

Rüyada akıl hastası olmak gördüyseniz:

  • Olan bitenin farkına varıp gerekli değişiklikleri yapmanız durumunda hızla geri dönüş almaya başlayacağınızdan şüpheniz olmasın.

Rüyada akıl hastası olmak ömrünün de uzun olacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada akıl hastası görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine işarettir.

Rüyada akıl hastası olduğunu görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada akıllı köpek görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına delalet eder.

Rüyada akıl hastanesine yatmak huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada akıl hastanesine gitmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kendini akıl hastanesinde görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya rivayet etmektedir.

Rüyada akıl hastanesinden kaçmak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments