Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini akıl hastanesinde görmek

Rüyada kendini akıl hastanesinde görmek

Rüyada kendini akıl hastanesinde görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kendini akıl hastanesinde gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla gereğinden fazla bilgi paylaşabilirsiniz.

Rüyada akıl hastanesine gitmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada akıl hastanesine yatmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini akıl hastanesinde görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalettir.

Rüyada akıl hastanesi görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, koltuğunun yükseleceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada akıl hastanesinden kaçmak Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada delinin akıllandığını görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akıl hastası görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, şansının ve bahtının döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada akıllı telefon görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments