Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akıl hastanesine gitmek

Rüyada akıl hastanesine gitmek

Rüyada akıl hastanesine gitmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına inanılır.

Rüyada akıl hastanesine gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek hayatınızı zorlaştırabilirler.

Rüyada akıl hastanesine gitmek amaçlardan sapmaya, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada akıl hastanesinden kaçmak yüzünün her daim güleceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına yorulur.

Rüyada akıl hastanesine yatmak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, zenginlik kazanacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine yorulur.

Rüyada kendini akıl hastanesinde görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akıl hastanesi görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada akıl hastası olduğunu görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, karlı işler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada akıl hastası görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada akıllı telefon görmek kişinin adeta gençleşeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments