Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akıl hastası görmek

Rüyada akıl hastası görmek

Rüyada akıl hastası görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işarettir.

Rüyada akıl hastası gördüyseniz:

  • Olaylar sizi sıkıştırabilir.

Rüyada akıl hastası olmak sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza delalettir.

Rüyada akıl hastası görmek zor zamanlar yaşanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada akıl hastası olduğunu görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada akıl danışmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine akıl vermek para ve makam sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine yorulur.

Rüyada akıl hastanesi görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına rivayet eder.

Rüyada akıl hastanesine gitmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, bazı konularda önayak olunacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akıllı olmak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments