Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evden cenaze çıktığını görmek

Rüyada bir evden cenaze çıktığını görmek

Rüyada bir evden cenaze çıktığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada bir evden cenaze çıktığını gördüyseniz:

  • Eski ateşler canlanabilir veya akla gelebilir.

Rüyada bir evden cenaze çıktığını görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine delalettir.

Rüyada evden cenaze çıktığını görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  işaret eder.

Rüyada cenaze çıktığını görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, maddi kayba uğrayacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine inanılır.

Rüyada evden cenaze çıkarmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sürekli tartışacağına tabir olunur.

Rüyada bir evde cenaze görmek prestij kaybı yaşanacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve cenaze geldiğini görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve cenaze getirmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada evde kefenli cenaze görmek bereketli işler yapacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments