Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze çıktığını görmek

Rüyada cenaze çıktığını görmek

Rüyada cenaze çıktığını görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, güç ve para kaybedeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenaze çıktığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak olan kriz durumlarında pasif kalırsanız beceriksiz durumuna düşebilirsiniz.

Rüyada bir evden cenaze çıktığını görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evden cenaze çıktığını görmek çok daha büyük işlere gireceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenaze çıktığını görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada cenaze için toplanmak rakiplerine yenileceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada cenaze görüp ağlamak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulur.

Rüyada asker cenazesi görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kalabalik cenaze görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına işaret eder.

Rüyada cenaze ve mezar görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments