Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evden başka bir eve taşınmak

Rüyada bir evden başka bir eve taşınmak

Rüyada bir evden başka bir eve taşınmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir evden başka bir eve taşınmak gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada evden başka eve taşınmak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada başka eve taşınmak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, çocuk sahibi olunacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına delalettir.

Rüyada evinden başka eve taşınmak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına inanılır.

Rüyada bir başka eve taşınmak birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi evinden başka bir eve taşınmak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada başka bir eve taşınmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çözümlere kavuşacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına delalet eder.

Rüyada bir evden başka bir eve taşınmak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına yorulur.

Rüyada bir evden başka eve taşınmak üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments