Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden başka eve taşınmak

Rüyada evden başka eve taşınmak

Rüyada evden başka eve taşınmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Rüyada evden başka eve taşınmak gördüyseniz:

  • Daha sonra, karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etme isteğinizi dizginleyin.

Rüyada bir evden başka bir eve taşınmak tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine delalet eder.

Rüyada başka eve taşındığını görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine tabir olunur.

Rüyada bir başka eve taşınmak güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işarettir.

Rüyada evden başka eve taşınmak çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine rivayet eder.

Rüyada başka eve taşınmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bir evden başka bir eve taşındığını görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine işarettir.

Rüyada birinin başka eve taşındığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına delalet eder.

Rüyada evden başka bir eve taşınmak iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments