Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyalarının kaybolduğunu görmek

Rüyada eşyalarının kaybolduğunu görmek

Rüyada eşyalarının kaybolduğunu görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşyalarının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselere duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada eşyasının kaybolduğunu görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir eşyanın kaybolduğunu görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada eşyanın kaybolduğunu görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada eşyası kaybolmak hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşyaların kaybolduğunu görmek dostlarını da iyi seçeceğine, asık yüzlerin güleceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşyalarının kaybolduğunu görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir eşyasının kaybolduğunu görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet eder.

Rüyada birinin kaybolmak üzüntülü bir haber alınacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments