Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyası kaybolmak

Rüyada eşyası kaybolmak

Rüyada eşyası kaybolmak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşyası kaybolmak gördüyseniz:

  • Gizli konular açıklığa kavuşabilir veya belli işlerinizin neticelerini alabilirsiniz.

Rüyada eşyasının kaybolduğunu görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, destek göreceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına inanılır.

Rüyada eşyası kaybolmak ekmeğine leke süreceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına alamet eder.

Rüyada bir eşyanın kaybolduğunu görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir eşyasının kaybolduğunu görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada eşyaların kaybolduğunu görmek maddi gücünün artacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına işaret eder.

Rüyada eşyanın kaybolduğunu görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, önemli bir makama terfi alacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşyalarının kaybolduğunu görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözden kaybolmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, doyasıya hasret gidereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments