Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eşya kırmak

Rüyada bir eşya kırmak

Rüyada bir eşya kırmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir eşya kırmak gördüyseniz:

  • Uyarılara kulak vermelisiniz.

Rüyada ev eşyalarını kırmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına işaret eder.

Rüyada ev eşyası kırmak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada cam eşyaları kırmak her türlü yakarışının karşılık bulacağına, hüsrana uğrayacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine inanılır.

Rüyada bir eşyayı kırmak kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, bereketli bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada evdeki eşyaları kırmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşyaları kırmak güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada camdan eşya kırmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada bir eşya kırmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments