Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev eşyalarını kırmak

Rüyada ev eşyalarını kırmak

Rüyada ev eşyalarını kırmak kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, duygularının karşılık göreceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, zahmetinin çoğalacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev eşyalarını kırmak gördüyseniz:

  • Nicelik olarak değilse bile nitelik olarak güçlüsünüz.

Rüyada ev eşyası kırmak hikmet sahibi olacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev eşyalarını kırmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, iyi halin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaları kırmak çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir eşya kırmak zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, huzur bulacağına inanılır.

Rüyada camdan eşya kırmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada bir eşyayı kırmak başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, sevdiklerini de koruyacağına tabir olunur.

Rüyada süs eşyası kırmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam eşya kırmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments